benieuwd naar onze referenties ?

A- A A+

Davy van Thienen, uw vakman met 16 jaar ervaring

Voor al uw bouw-, karwei- en dakwerken kunt u rekenen op Davy Van Thienen uit Liezele. Met meer dan 16 jaar ervaring staan wij garant voor kwaliteit. Wij leveren alle taken zorgvuldig en met oog voor detail af. Bovendien maken we altijd gebruik van kwaliteitsproducten om het beste resultaat te garanderen.Wij werken in gans Vlaanderen voor zowel nieuwbouw als renovatie. Voor diverse bouwwerken van a tot z kunt u ons inschakelen. Particulieren, scholen of kmo’s: Ze kunnen allemaal op onze diensten rekenen.

Bouwwerken


Voor een ruime waaier aan bouwwerken kunt u bij ons terecht. Zo doen wij renovatiewerken en verbouwingen, metselwerken, valse plafonds en wanden, gyproc, klinkerwerken, terrassen en opritten en riolering.

Karweien


Alle soorten karweien en klusjes in en rond uw huis voeren wij met plezier uit.

Dakwerken


Heel wat soorten dakwerken rekenen wij tot onze diensten. Daaronder vallen: renovaties of herstellingen, stormschade herstellen aan daken, uitkleden van dakoversteken, rocpannel, algemene dakwerken zoals constructie en bedekking, isoleren van daken, wanden en gevels, zink en koperwerk voor dakgoten en dakrenovatie: punt en platte daken.Om een beter beeld te krijgen van het kwalitatieve werk dat Davy van Thienen aflevert kunt u altijd eens kijken naar de realisaties. Nog vragen? Vrijblijvend en vakkundig advies nodig? Of een gratis en vrijblijvende offerte laten opstellen? 
Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via de contactpagina.
We helpen u met plezier verder.

contacteer ons

Bouw, karwei- en dakwerken Davy van Thienen - Alfons Piessensstraat 10 - 2870 Liezele - België -
Gsm: 0477 79 21 49 - davyvanthienen@hotmail.com - BTW BE0885 003 056